Bertoy zet premium speelgoed in de kijker met vloerdisplay van Thinkerbell

Dankzij een uitgebreid gamma premium speelgoed en een uitstekende klantenservice staat Bertoy bekend om zijn kwalitatieve aanpak.

Bertoy

Toen het Belgische familiebedrijf zijn gamma in de kijker wilde zetten en op zoek ging naar een POS-leverancier die aan al hun eisen zou voldoen, kwam het team bij Thinkerbell terecht. Een keuze die achteraf 100% de juiste bleek, aldus Bertoy zelf.

Kwaliteit als donkerrode draad

Bertoy is een familiebedrijf uit Sint-Pauwels en verdeelt speelgoed van topkwaliteit over heel Europa. Om de verschillende verkooppunten van het merk de mogelijkheid te bieden producten extra in de kijker te zetten, was Bertoy op zoek naar een partner voor de productie van een vloerdisplay op maat die voldeed aan al hun eisen op vlak van design, duurzaamheid en gebruiksgemak. Een kolfje naar de hand van Thinkerbell, zo dacht ook Bertoy zelf. Na online research kwam het bedrijf op de website van Thinkerbell terecht: het begin van een succesvolle samenwerking.

Alle vinkjes afgecheckt

De briefing van Bertoy was duidelijk: de Bertoy-productdisplay moest kwalitatief ogen, eenvoudig te monteren zijn én compact genoeg zijn voor internationaal transport. Het designteam van Thinkerbell ging meteen aan de slag en ontwierp een prototype dat aan alle vereisten voldeed. Het resultaat: een stijlvolle en toch opvallende display in de huiskleuren van het merk, 100% karton, geschikt voor verschillende producten én perfect passend binnen de maximum plano afmetingen van 80 op 120 centimeter. Bovendien kon Thinkerbell dankzij zijn unieke one-stop-shopaanpak snel schakelen bij feedback en vragen – een pluspunt dat ook Bertoy niet ontging. “Wij zijn enorm blij met onze op maat gemaakte Bertoy-displays,” aldus Charlotte De Borrel, Assistant Manager bij Bertoy. “De opvolging van het ontwerp en de uitvoering van aanpassingen gebeurde snel, en de communicatie was vlot en open. Bovendien waren ook de klantvriendelijkheid en de termijn waarbinnen we onze bestelling ontvingen van een zeer hoog niveau en dat konden wij heel erg appreciëren. Een echte aanrader!”

Een modulaire samenwerking

Thinkerbell is een full-service POS-bureau dat zijn dienstverlening volledig kan aanpassen aan de wensen van de klant. Op vraag van Bertoy zorgde Thinkerbell voor het ontwerp, de productie én de bezorging van de Bertoy-vloerdisplays. Omdat de eindklant de plaatsing van het POS-materiaal zelf voor zijn rekening wilde nemen, zorgde Thinkerbell voor een eenvoudig te monteren display in een handige montagekit – inclusief duidelijke handleiding. Zo konden de displays snel en eenvoudig opgezet worden in de verschillende verkooppunten.

In totaal ontwikkelde Thinkerbell 200 vloerdisplays in individuele montagekits.

De unieke voordelen van een samenwerking met Thinkerbell

Eén contactpersoon van A tot Z

Bij Thinkerbell kan u steeds rekenen op één contactpersoon met kennis van uw producten, noden, budgetten en voorkeuren. Deze persoon staat u bij doorheen het volledige project – en eventuele volgende projecten.

De gemoedsrust van een one-stop-shop

Bij Thinkerbell wordt uw volledige POS-project beheerd onder één dak, van ontwerp tot productie, verpakking én bezorging. Zo spaart u de kosten van een extra tussenpersoon uit en kan u extra snel en voordelig schakelen.

De creativiteit van het designteam

Naast een slimme logistiek kan u bij Thinkerbell ook vertrouwen op de creativiteit van een ervaren designteam. Het team maakt in een handomdraai de display die u in gedachten heeft – of een heel nieuw voorstel. Aan u de keuze.

Ook op zoek naar POS-materiaal om uw producten optimaal in de kijker te zetten?