Karton

Kartonnen displays en meubilair

Op basis van onze knowhow in POS en onze kennis van de markt stellen we elk project opnieuw de meest creatieve en innovatieve displays voor om uw producten optimaal in de kijker te zetten.

Dankzij onze creatieve designs en jarenlange ervaring in de productie van POS-materiaal kan u keer op keer rekenen op displays die aan al uw verwachtingen voldoen – en dat binnen uw vooropgestelde timing en budget.

Onze ‘heavy-duty’ display werd speciaal ontwikkeld om zware belasting te weerstaan en is door de jaren heen dé referentie op de POS-markt geworden. Dankzij het slimme ontwerp en het gebruik van solide materialen is de montage van de display extra eenvoudig en biedt hij heel wat flexibiliteit voor de presentatie van uw producten.

Snelheid, efficiëntie en visibiliteit zijn bij Thinkerbell dé sleutelwoorden als het op standaard communicatiedisplays aankomt. Onze displays zijn in enkele seconden te monteren en kunnen volledig naar wens worden aangepast. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw bestaande displays te standaardiseren met een ontwerp op maat.

Onze pop-updisplay kan in vijf seconden worden gemonteerd en meteen in het verkooppunt worden gevuld. De display werd speciaal ontwikkeld om eenvoudig door een vertegenwoordiger of merchandiser op locatie te worden geïnstalleerd.

Enkele inspirerende projecten ...

Naviguez pour voir nos produits
Al onze oplossingen

Zin om samen te werken?

Start een project

Andere oplossingen