Gespot: Thinkerbell in ‘Alle Zaken op een Rijtje’ op Kanaal Z

Financieel-economische zender Kanaal Z bezoekt regelmatig toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren om zo de vinger aan de pols te houden van het Belgische professionele landschap.

Onlangs mocht ook Thinkerbell de journalisten van Kanaal Z verwelkomen. Het resultaat is een mooie reportage over het belang van kwalitatief POS-materiaal en lokaal vakmanschap.

POS-experts in de kijker

Thinkerbell is één van de grootste spelers in de productie en ontwikkeling van POS-materiaal op de Belgische markt, en dus vond Kanaal Z onlangs de weg naar het Thinkerbell-hoofdkantoor in Antwerpen om te peilen naar de laatste nieuwe ontwikkelingen in de sector. De zender sprak onder meer met Commercieel Directeur Pieter van de Kamp over hoe Thinkerbell met veel passie en creativiteit POS-materiaal ontwikkelt dat écht het verschil maakt.

Tijdens het bezoek nam Kanaal Z onder meer een kijkje op de salesafdeling en in de eigen productiefaciliteiten van Thinkerbell. In onze in-house designstudio sprak het team met Hoofd Design Damien Van Herck. Hij licht in de reportage onder meer het proces van briefing tot uitwerking toe en zoomt in op het belang van prototypes en producttesting – dé stokpaardjes van Thinkerbell.

De one-stop shop voor POS-materiaal.

Met een mix van sales, design, productie en handling geeft de reportage van Kanaal Z een goed beeld van de unieke one-stop shop-aanpak van Thinkerbell, waarbij elk POS-project van A tot Z in eigen beheer ontwikkeld wordt.

Benieuwd? Herbekijk de volledige uitzending hier.