Infinity, de circulaire standard display voor uw POS-marketing

Duurzaamheid is het centrale aandachtspunt geworden bij de ontwikkeling van een display. Met de Infinity, de circulaire standaard display, maakt Thinkerbell de weg vrij voor een duurzame en groene vorm van POS-marketing.

Wilt u alle mogelijkheden ontdekken die de Infinity te bieden heeft?

‘To infinity and beyond’: het zou het devies kunnen zijn van de nieuwe Infinitydisplay. Dit modulaire en duurzame meubel is 100% recycleerbaar en helpt u om de promotieruimten in uw verkooppunt op een meer verantwoorde en dynamische manier te structureren.

De Infinity wordt in Europa gemaakt

De CO2-voetafdruk van POS-materiaal kan alleen verkleind worden wanneer displays lokaal gefabriceerd worden. Alle elementen waaruit de Infinity bestaat, worden in Europa vervaardigd en bedrukt (België, Nederland, Duitsland).

Uniek en recycleerbaar materiaal

De Infinity heeft een metalen structuur. Omdat metaal een bijzonder robuust, duurzaam en recycleerbaar materiaal is, kunt u de display op verschillende plaatsen opnieuw gebruiken. U kunt deze display monteren, demonteren en weer hermonteren, … eindeloos veel keren! Alleen de aankleding waarmee u de display personaliseert en tot een echt meubel ombouwt, dient u te vervangen in functie van het product dat u wilt promoten. Ook voor deze bekleding garandeert Thinkerbell dat materialen afkomstig van hernieuwbare bronnen worden gebruikt, zoals karton of hout (steeds met certificering of label). Zelfs onze lijmen en inkten zijn milieuvriendelijk.

Vervaardigd met groene energie

De productievestigingen waar de Infinity gemaakt wordt, zijn ondergebracht in lage-energiegebouwen. De fabricageprocedés zijn energiezuinig. De beperkte hoeveelheid elektriciteit die hiervoor vereist is, wordt ter plaatse gegenereerd met behulp van verscheidene duizenden vierkante meters zonnepanelen.

Ons studiebureau hield bij het ontwerpen van de Infinity rekening met de uitdagingen van duurzame ontwikkeling om de milieu-impact zo beperkt mogelijk te houden, maar wilde tegelijk in al uw behoeften voorzien. Dit is echter slechts één van de 9 redenen om de Infinity te kiezen voor de publiciteitsacties in uw verkooppunt.