Thinkerbell: Al 10 jaar partner in doeltreffend POS-materiaal

In april 2022 viert Thinkerbell zijn tiende verjaardag. Het uitgelezen moment om even stil te staan bij de afgelopen tien jaar.

Thinkerbell heeft zijn succes te danken aan een portfolio trouwe klanten die al jarenlang op ons vertrouwen voor hun POS-campagnes. Dankzij ons verscheiden klantenportfolio mogen we elke dag opnieuw weer het mooiste, meest doeltreffende POS-materiaal ontwikkelen voor zowel grote internationale bedrijven als sterke lokale spelers in de FMCG, farma, DIY en nog veel meer. Sinds enkele jaren mogen we bovendien ook enkele toonaangevende Marketing Service Organisaties tot ons klantenbestand rekenen. Dankzij dat vertrouwen zijn we op tien jaar tijd uitgegroeid tot één van dé marktleiders op het gebied van POS-communicatie in de Benelux. En daar kunnen we alleen maar dankbaar voor zijn.

Thinkerbell produceert POS-materiaal in alle mogelijke vormen, opstellingen en materialen: van tijdelijke displays in karton tot permanente installaties in metaal, hout en kunststof. Ons team staat elke dag opnieuw klaar om het beste van zichzelf te geven en oplossingen te bedenken op maat van uw noden en budget. Al van bij het prille begin maken we het verschil met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een creatieve, vlotte aanpak die snel resultaat boekt. Zo zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een vaste, betrouwbare partner die een uitstekende service biedt van A tot Z en die u heel wat zorgen uit handen neemt.

We kijken er alvast naar uit onze klanten de komende jaren te blijven verrassen, en heel wat nieuwe POS-uitdagingen aan te gaan.