De magie van Sinterklaas is in de winkels van DreamLand

Alles was gemaakt uit karton

Om de magie van Sinterklaas tot leven te brengen in de winkels, wilde DreamLand een interactieve Sinterklaasdisplay installeren voor kinderen van alle leeftijden. Thinkerbell ontwikkelde in sneltempo een sfeervolle display met een vrolijke bedrukking en meerdere uitsparingen – de perfecte achtergrond voor unieke Sinterklaasfoto’s en leuke filmpjes. De display was een groot succes: zowel de projectmanager als de werknemers in de verschillende filialen waren dolenthousiast, en ook de kinderen waren niet weg te slaan uit het huis van de Sint!

  • Klant: DreamLand
  • Sector: Retail
  • Jaar:  2021
  • Bestemming: DreamLand-winkels in heel België
  • Behoefte van de klant: Een sfeervolle Sinterklaasdisplay van 2,5 meter op 2,5 meter voor de centrale pleinen in de DreamLand-winkels. Het paneel moest 100% stabiel en veilig zijn, geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden en binnen een beperkt budget geproduceerd kunnen worden.
  • Oplossing(en): Thinkerbell bedacht en ontwikkelde een stevige constructie met vier wanden, voorzien van een vrolijk Sinterklaasthema en heel wat leuke uitsparingen waarin kinderen veilig foto’s kunnen nemen.

Na de briefing midden augustus stelde Thinkerbell een ingekleurd 3D-model voor. Op 7 september werd het eerste blanco exemplaar gepresenteerd op de speelgoedbeurs en op 18 oktober werden alle afgewerkte displays geleverd in 47 winkels over heel België – een totale oplevertijd van twee maanden, inclusief design, testing en productie.