Onze nieuwe website is live!

Na maandenlang ontwikkelen, bedenken en zorgvuldig ontwerpen is het eindelijk zover: de gloednieuwe website van Thinkerbell staat online!

De gloednieuwe website van Thinkerbell

Toegegeven: hoe gehecht we ook waren aan onze oude website, hij was intussen aan een update toe… Design, gebruiksgemak, navigatie: we haalden alles door de molen om de bezoekers van onze website een heel nieuwe ervaring te bieden die weer een stuk beter past bij het dna van Thinkerbell.

Een strakke nieuwe look

Het startpunt van de transformatie was een nieuwe visuele identiteit. Eleganter, eigentijdser, dynamischer: onze website kreeg een totaal nieuwe, strakke en frisse look die écht het verschil maakt.

Een betere gebruikerservaring

Een tweede puntje dat we met plezier eerlijk toegeven: onze oude website had iets te veel pagina’s om handig te zijn. Daarom zorgden we in de nieuwe versie voor een betere gebruikerservaring en een vereenvoudigde navigatie, waardoor u sneller vindt wat u zoekt. Van de navigatiebalk tot de opbouw van de pagina’s: alles werd specifiek ontworpen om uw bezoek aan onze website vlotter dan ooit te doen verlopen.

Een nieuwe search tool

Of u nu klant of prospect bent, dankzij onze nieuwe « selection tool » vindt u voortaan snel en eenvoudig de informatie die u zoekt. Bovendien hoeft u ons niet op ons woord te geloven, want u kan het vanaf nu gewoon zelf uitproberen!

Verken onze nieuwe website vandaag nog en laat ons weten wat u ervan vindt.