Jake VitaminCandy boost lancering met POS-materiaal op maat

Een gloednieuw gezond snoepconcept lanceren, dat doe je niet zomaar

Jake VitaminCandy

Daarom ging startup Jake VitaminCandy op zoek naar een partner die van A tot Z kon meedenken om hun gamma innovatieve vitaminesnoepjes op een slimme manier in de kijker te zetten.

Budgetvriendelijke buzz

De gloednieuwe zuigtabletten van Jake VitaminCandy zitten boordevol vitaminen, zijn 100% vegan, glutenvrij én suikervrij, en zijn verkrijgbaar in meerdere heerlijke fruitsmaken. Slechts 3 calorieën per snoepje en niet te vergeten is het product ook uitermate geschikt voor diabetespatiënten met een tekort aan vitaminen. Een innovatief gamma dat de oprichters meteen op een exclusieve manier in de markt wilden zetten. Omdat de startup nog in een lanceringsfase zat, waren ze bovendien op zoek naar een manier om producten in de kijker te zetten met displays die ze regelmatig konden vervangen.

“We willen nieuwe producten makkelijk kunnen inpluggen en ons aanbod snel een nieuwe look kunnen geven,” aldus zaakvoerders Dimitri en Carlo. “In dat opzicht was de levensduur van metalen en houten displays net iets te lang, en het paste ook niet meteen in ons budget.” Thinkerbell dacht actief mee en produceerde uiteindelijk vloerdisplays en toonbankdisplays in Forex. De displays met een hoogwaardige look stelden Jake VitaminCandy in staat hun producten op een exclusieve manier te positioneren, en dat volledig binnen budget.

Open, transparante communicatie

Bij Thinkerbell vinden we het belangrijk klanten optimaal te begeleiden. Een aanpak die ook Jake VitaminCandy kon appreciëren. “Bij de start van het project werd ons duidelijk uitgelegd hoe alles zou verlopen. We kregen een bedrijfsrondleiding en het was meteen duidelijk dat de mensen in het team proactief met ons meedachten. Die open en duidelijke communicatie vonden we heel belangrijk. Het is één van de voornaamste redenen dat we voor Thinkerbell hebben gekozen. Dàt en de mooie displays, natuurlijk.” De vloer- en toonbankdisplays van Jake VitaminCandy zijn te zien in AD Delhaize, Spar en Carrefour Market-filialen en diverse apotheken over heel België.

De unieke voordelen van een samenwerking met Thinkerbell

  • Eén contactpersoon van A tot Z
    Uw volledige project wordt beheerd door één contactpersoon met kennis van uw producten, noden, budgetten en voorkeuren.
  • De gemoedsrust van een one-stop-shop
    Thinkerbell produceert displays in eigen atelier en rekent geen bemiddelingskosten aan. Zo kan u extra snel en voordelig schakelen.
  • De creativiteit van het designteam
    Thinkerbell ontwikkelt ook de lay-out van uw POS-project. Zo kan u zeker zijn dat alles wordt uitgevoerd zoals gepland.

Ook op zoek naar POS-materiaal om uw producten optimaal in de kijker te zetten?