Jouw eindejaarsacties 2022

De feestdagen komen met rasse schreden dichterbij: wacht dus niet te lang meer met het voorbereiden van uw eindejaarsacties. Onze tip: dit is het perfecte moment om te starten met het ontwikkelen van al uw feestelijk communicatie- en promotiemateriaal!

Als u de voorkeur geeft aan circulariteit, kunnen wij ook aanbieden om uw bestaande standaarddisplays in feestelijke sfeer aan te kleden.

Laat u alvast inspireren door enkele van onze specialisaties

THEATRALISATIE

Ga voor een dynamische en doeltreffende POS-installatie die gegarandeerd indruk maakt, voor een maximale rendabiliteit!

SLEEVE PACKAGING

Stop uw product in een nieuw jasje met behulp van gepersonaliseerde, digitaal gedrukte hoezen. Een eenvoudige manier om uw producten snel en eenvoudig af te stemmen op het thema.

ADVENTSKALENDER

Zet in op het aloude ritueel van de adventskalender om uw producten te promoten, uw klanten aan uw merk te binden én nieuwe klanten te overtuigen.

ETALAGE- EN RAAMDECORATIE

Met doeltreffende en sfeervolle etalage- en raamdecoratie kan u nieuwe klanten voor zich winnen, het imago van uw merk versterken én uw producten op een nieuwe manier in de kijker zetten.

DECORATIE KIT

Breng de magie van de feestdagen tot leven in de winkel. Zo creëert u niet alleen een magische ervaring voor uw klanten, het zorgt ook voor een significante boost in uw omzet.

STACKAWRAPS

Breng uw merk tot leven met een kartonnen replica van uw product dankzij de gepatenteerde StackaWraps-technologie.

Samen ontwikkelen we net die eyecatchers die u deze eindejaarsperiode van de concurrentie zullen onderscheiden.