9 redenen om de Infinity-display te kiezen voor uw POS-marketing

Infinity is de circulaire standaard display voor POS-marketing. Er zijn minstens 9 redenen om deze display te kiezen voor het ‘retailtainment’ van uw merk of dat van uw klanten.

SEB Groep kiest voor Infinity

1. De Infinity is geschikt voor elk product en past op elke locatie

De Infinity is een standaard structuur, verkrijgbaar in drie formaten: small (600 x 400 mm), medium (800 x 600 mm) en big (1 200 x 800 mm). Zo is de display geschikt voor alle producten, van de allerkleinste artikelen tot grotere artikelen, ongeacht hun vorm.

2. De Infinity is modulair

Wilt u de Infinity in kopstand gebruiken? Dat kan! Verkiest u hem als eiland of in een blitz-zone? Geen probleem. Een hoog of een laag meubel? U beslist! Kortom, de Infinity komt tegemoet aan al uw wensen, ongeacht het type promotieactie dat u voor ogen hebt.

3. De Infinity is stevig

Gedaan met displays die onder het gewicht van uw producten doorbuigen, bij het kleinste duwtje dreigen om te vallen of slechts een beperkte hoeveelheid producten kunnen bevatten. Dankzij zijn robuuste metalen structuur is de Infinity op alles voorbereid. En dat geldt ook voor de steunen, haken en accessoires.

4. De Infinity is circulair

Alle materialen die voor de structuur en de bekleding van de Infinity gebruikt worden, zijn volledig en eindeloos recycleerbaar. Dankzij zijn kwaliteitsontwerp en robuuste vormgeving kan de display voor verscheidene marketing-acties gebruikt worden, zelfs op verschillende plaatsen. Monteren, demonteren en hermonteren gebeurt in een handomdraai. Kiezen voor Infinity betekent minder en beter consumeren!

5. De Infinity is ‘made in Europe’

De Infinity wordt volledig in Europa gefabriceerd, wat deze display extra duurzaam maakt. En dat maakt een groot verschil voor uw CO2-voetafdruk !

6. De Infinity is eindeloos personaliseerbaar

U kunt dit meubel aankleden zoals u zelf wilt met bijvoorbeeld bevestigingsroosters, steunen, geperforeerde platen, haken en diverse accessoires. U kunt er zelfs led-lichtjes en/of schermen in plaatsen. Ook op het vlak van kleuren en bekledingsmaterialen zijn de mogelijkheden eindeloos.

7. De Infinity staat garant voor een wauw-effect

Deze display geeft mogelijkheden om communicatie aan te brengen. De identiteit van uw merk krijgt een extra boost. Zo’n mooie en grote ruimte voor uw POS-communicatie vindt u niet zo gauw.

8. Korte leveringstermijn

De Infinity wordt in Europa gemaakt. Daardoor bedraagt de termijn tussen de bestelling en de levering maximaal 2 tot 6 weken.

9. One-stop shop

Van het ontwerp tot de fabricage, inclusief bedrukking, montage en plaatsing: Thinkerbell regelt het allemaal voor u!