Ga 100% voor het wauw-effect met POS-materiaal in 3D

Uw productdisplay in 3D én in 100% FSC-karton? Bij ons kan het. Dankzij de innovatieve StackaWraps-technologie, die exclusief door Thinkerbell wordt aangeboden, kunnen we nu op een duurzame manier hyperrealistisch POS-materiaal produceren.

Tot nu toe waren POS-displays in karton meestal tweedimensionaal, waardoor het POS-materiaal vaak aan volume en realisme ontbrak. Dat is nu verleden tijd.

Dankzij StackaWraps behoudt een blikje ook als kartonnen display zijn karakteristieke cilindrische vorm. Complexe objecten zoals een wagen kunnen tot in de kleinste details in drie dimensies worden uitgewerkt, en ook producten zoals een waterijsje, een fles wasmiddel of een sneaker kunnen levensecht worden nagemaakt. En dat alles op een duurzame manier, met respect voor het milieu.

 • Geen gebruik van plastic
 • 100% FSC-gecertificeerd karton
 • Een levensduur van meer dan 6 maanden
 • Volledig circulair en recycleerbaar
 • Beperkte ecologische voetafdruk

StackaWraps brengt displays tot leven

Met de gepatenteerde StackaWraps-techniek kan elk 2D-beeld worden omgezet in een 100% waarheidsgetrouwe 3D-replica.

Het grote voordeel? Er is geen mal nodig, het onderdeel dat de kosten van 3D-displays tot nu toe steeds de hoogte in joeg. De basis voor de productie met StackaWraps is een foto van het product in hoge resolutie. Ofwel bezorgt u ons het beeld, ofwel bezorgt u ons het product zelf en zorgen wij voor de rest. In dat laatste geval legt ons studioteam zorgvuldig elk detail van uw product vast om het dan om te zetten in 3D – zonder uitrekkingen of vervormingen. Op basis van die gegevens maken we een prototype. Na uw goedkeuring gaan we verder met de productie.

De voordelen van StackaWraps 3D POS-materiaal

 1. Een gegarandeerd wauw-effect dankzij de hyperrealistische look
 2. Plano bezorgd om ruimte te besparen tijdens het transport
 3. Volledig af te stemmen op uw product
 4. Lagere productiekost dan andere 3D-technieken
 5. Geschikt voor gebruik in retail, event management, toerisme, …
 6. Maximale rendabiliteit
 7. Verwerking in displays, totems, theatralisaties, etc.

Thinkerbell beschikt over de officiële StackaWraps-licentie voor Frankrijk, Nederland en Duitsland en bezit de exclusieve productierechten voor België. Onder meer Pepsico maakte gebruik van de innovatieve techniek voor de Franse lanceringscampagne van Rockstar, de nieuwe energiedrank van de groep.

Interesse in 3D POS-materiaal in karton?