Plasticvrije theatralisatie van topklasse

Een strandbar om (met mate!) van een koele Corona te genieten: dat is wat AB InBev Frankrijk in gedachten had voor de liefhebbers van een verfrissend biertje. 

Jake VitaminCandy

Om de consumenten in de supermarkt naar deze bar ‘te midden van de natuur’ te lokken, bedacht de studio van Thinkerbell diverse elementen die voor 100% uit gerecycleerd en recycleerbaar karton gemaakt zijn. Het resultaat is een plasticvrije theatralisatie van topniveau die aan de branding-richtlijnen van het beroemde merk tegemoetkomt. De totems met pijlen, de reusachtige degustatiestand, de kiosk, de kratten, de achterwand: allemaal werden ze ontworpen en vervaardigd door onze teams. Onze klant (AB InBev Frankrijk via ADM Promotions) hoefde zich verder nergens om te bekommeren! Peace of mind, weet u wel?

  • Aanvankelijke vraag van de klant: De elementen moesten van topkwaliteit zijn maar betaalbaar blijven. Gebruik van plastic was verboden. Alles moest voor 100% uit karton gemaakt zijn volgens het nieuwe concept dat AB InBev in 2022 ontwikkelde met het oog op zijn off-trade vip-activaties voor Corona.
  • Oplossing van Thinkerbell: Een volledige theatralisatie van de ruimte met totems en pijlen, een reusachtige bar, displays waarin de bierpacks mooi uitkomen, kratten, … allemaal uit gerecycleerd en recycleerbaar karton.
  • Plaats: Grootdistributie, Frankrijk

Ook op zoek naar POS-materiaal om uw producten optimaal in de kijker te zetten?